renovace podlaha
renovace podlaha

Bona Oil System - jedinečný výraz dřevěné podlahy

Na krásné naolejované podlaze je něco neodolatelného. Její teplá textura, přírodní zbarvení a všechny ty prokreslené detaily dřeviny. To je dřevěná podlaha, která má svůj osobitý styl a její hodnota se postupem času zvyšuje.

 

 

Systém pro celý život

Nový Bona Oil System nabízí větší možnosti tónování dřevěné podlahy. Jde o první olejovou řadu na světě s dvourozměrným efektem, který vyzdvihne a prokreslí samotný detail dřevěné podlahy. Klíčové jsou mimořádně nízké emise produktů během celé své životnosti dřevěné podlahy.
Od designu a ochrany povrchu až po čištění a údržbu, Bona Oil System nabízí celý systém na profesionálním úrovni pro krásné, dlouhotrvající, olejované dřevěné podlahy.

Video Bona Oil System ZDE

 


Zbarvení podlahy louhem byl tradiční způsob, který využívali podlaháři po generace ke změně nebo zlepšení (zjasnění) barevnosti dřevěné podlahy. Bona v návaznosti na tuto tradici vyvinula řadu olejů, které nabízí vskutku jedinečný efekt dřevěné podlahy.

Vytvořte si dvourozměrný efekt dřevěné podlahy – každá kresba a detail dřeva bude zvýrazněna.


Povrchová úprava Bona zaručuje dlouhou životnost olejovaných podlah. Produkty mají nízký obsah rozpouštědel. Bona Craft Oil proniká hluboko do dřeva, čímž dřevo chrání před předčasným opotřebením. Zároveň zachovává svůj přirozený vzhled a strukturu dřeva a je ještě odolnější proti vodě.

Jestliže očekáváte větší zátěž, Bona Hard Wax Oil (Tvrdý voskový olej) dodá podlaze dostatečnou ochranu proti opotřebení.


Čištění a údržba. Dřevěná podlaha vyžaduje čištění a údržbu. Řada olejů Bona byla speciálně navržena pro zvýraznění vzhledu a pocitu přírodního dřeva, při kterém je zachována odolnost proti opotřebení a vlhkosti. Aplikujte olej pomocí brusky Bona FlexiSand System pro mimořádně hladký pracovní proces a skvělý konečný výsledek.

Bona produkty pro čištění a údržbu podlah zaručují dlouhou životnost podlahy. Mají nízký obsah rozpouštědel.

 


Ať už hledáte klasický povrch nebo unikátní dvourozměrný efekt dřevěné podlahy, Bona Oil System vám pomůže vytvořit požadovaný vzhled.

Nordic – Skandinávská atmosféra
Odstín Nordic dokázal vždy okouzlit svět svým moderním designem, světlými barvami, minimalistickým a vzdušným interiérem. Bona Nordic Tone efekt zvýrazňuje jedinečnost vašeho domova a zanechává nádech tradice.

V kombinaci s Bona Craft Oil, který je dodáván v různých barvách, můžete vytvořit požadovaný dvourozměrný efekt.

Rich – Dotek propracovanosti
Tmavé, kouřové barvy byly vždy spojeny se smyslem propracovanosti a moderní elegance. Bona Rich Tone efekt zdůrazňuje nejhlubší barvy podlahy a dodává domovu bezchybný dotek elegance.

Bona nabízí inovativní řešení v podobě bíléhou louhu, ale taktéž i černého louhu, speciálně vyvinutého pro použití v kombinaci s Bona Hard Wax Oil (Tvrdého voskového oleje).

 


Barevné provedení

Klikněte na jakýkoliv efekt níže a naučte se jak pracovat s barevnými odstíny pomocí animovaných filmů nebo pdf návodů.

kliknutí na obrázek níže budete přesměrováni na www.bona.com/cz

 

Ochrana proti opotřebení

Olejování dřevěné podlahy je nejlepší volbou pro zachování původní přirozené krásy a pocitu přírodního dřeva. Olej chrání dřevo proti vniknutím nečistot a jeho předčasným opotřebením. Bona Craft Oil proniká do pórů a suků dřeviny, čímž dřevo posiluje zevnitř a chrání tak před opotřebením, proti vlhkosti a chemikáliím. Pokud je očekávána větší zátěž provozu, jako například v komerčních prostorech, je nutné nanést ochrannou vrstvu Bona Hard Wax Oil (Tvrdého voskového oleje).

Bona Craft Oil
Díky mimořádnému nasycení dřeviny poskytuje Bona Craft Oil vysokou ochranu proti opotřebení, vodě a vlhkosti. Je vyroben z přírodního rostlinného oleje, který nezapáchá a má nízké procento rozpouštědel. Je bezpečný pro práci a pro život.

Bona Hard Wax Oil
V kombinaci s Bona Craft Oil, nebo při samostatné aplikaci, poskytuje zvýšenou ochranu proti opotřebení dřevěné podlahy, zvláště pokud je očekávána větší zátěž provozního zatížení.

 


Čistění a údržba

Kompletní řešení pro kompletní péči. O olejované dřevěné podlahy je třeba řádně pečovat. Tím se prodlužuje jejich dlouhotrvající krása o několik let. Produkty Bona pro čištění a péči o dřevěné podlahy jsou speciálně vyvinuty tak, aby obsahovaly nízký obsah rozpouštědel pro lepší kvalitu ovzduší v interiéru. Naše kompletní řada řešení pro kompletní péči o dřevěné podlahy nabízí prvotřídní kvalitu a odolnost během celého pracovního procesu. Bona produkty zaručují dlouhotrvající ochranu proti opotřebení a krásu povrchu.

Bona Craft Oil a všechny naše produkty pro čištění a údržbu mají nízký obsah rozpouštědel.  Naše produkty mají méně než 4% rozpouštědel – tím zajišťují lepší kvalitu ovzduší v interiéru, což taktéž znamená, že podlaha bude bezpečná po celou dobu její životnosti.

 


Kvalitní povrch po celou dobu životnosti podlah

Pokud jde o čištění a údržbu olejované dřevěné podlahy, Bona nabízí skvělé řešení. Revoluční systém – Bona Power Scrubber v kombinaci s Bona Deep Clean Solution vyčistí dřevěnou podlahu do hloubky, aniž by ji poškrábal. Bona Hloubkové čištění znečištěných podlah odstraní veškeré nečistoty a přitom je šetrný k podlaze. Vyčistěná podlaha je následně ošetřena prostředkem Bona Care Oil, aby navrátila olejovanému povrchu jeho krásu. Prostředek má nízký obsah rozpouštědel a je rychleschnoucí.

 


Bona Care Oil je produkt na údržbu olejované podlahy. Je vyroben ze směsi přírodních a rostlinných olejů s vysokým obsahem sušiny a velmi nízkým obsahem rozpouštědel. Poskytuje vynikající ochranu díky své rychlé penetraci.

Bona Soap (Tekuté mýdlo). Je tvrdé k nečistotám a špíně, ale velmi šetrné k olejované dřevěné podlaze. Je speciálně vyvinuté pro častou aplikaci – na údržbu naolejovaných dřevěných podlah.

Bona Wax Oil Refresher nabízí řešení při lokálním ošetření a údržbě podlahy ošetřené Bona Hard Wax Olejem (Tvrdým voskovým olejem). Snadno se aplikuje, je odolný proti opotřebení a vlhkosti podlahy.

Bona Deep Clean Solution je čistící rostředek pro hloubkové čištění znečištěných lakovaných a olejovaných podlah. Pro použití pro čistící stroj Bona Power Scrubber. Vyčistí dřevěnou podlahu a její nečistoty do hloubky.

 

 

GDPR: Informace o zpracování odeslaných údajů naleznte na stránce s GDPR informacemi.