renovace podlaha
renovace podlaha

Renovace Masarykova kolej ČVUT Praha

V červenci 2015 proběhla renovace sálu kongresového centra Masarykovy koleje ČVUT Praha. Renovaci prováděla firma Podlahy Zlata Družecká ze Slaného.

Celková plocha podlah je 833 m2. 747 m2 jsou dubové vlysy rozdělené do 3 sálů a 86 m2  je podium ze smrkových palubek. Na podiu bylo nutné provést i několik drobných oprav včetně špánování velkých spár a renovace schodů. Na hrubé broušení bylo použito nové keramické brusivo Bona zrnitosti P50 – životnost jednotlivých pásů dosahovala cca 150 m2 a zirkonové brusivo P60 s životností pásů cca 80 m2. Na jemné dobroušení bylo použito zirkonové brusivo P60 a P80 na talířové brusce Bona Flexisand s unašečem Power Drive. Na povrchovou úpravu byl použit Bona Tvrdý voskový olej (Bona Hard Wax Oil) polomat s novou recepturou. I v takto velké ploše nebyl po celou dobu realizace a schnutí cítit téměř žádný zápach což ocenili jak podlaháři, tak investor.

Po dokončení zakázky jsme provedli zaškolení personálu školy na provoz podlahy a údržbu a při první větší údržby budeme asistovat.

 

Realizátor:

Podlahy Zlata Družecká, Masarykovo náměstí 138, Slaný 274 01

 

 

GDPR: Informace o zpracování odeslaných údajů naleznte na stránce s GDPR informacemi.