renovace podlaha
renovace podlaha

Bona Traffic HD - nejlepší výkon, nejvyšší rychlost

 

Vrchní lak Bona Traffic HD  je nejen vysoce účinný lak určený pro velmi zatížené prostory, ale zároveň přináší perfektní ochranu v rychlejším čase než kdykoliv předtím. Tím je Bona Traffic HD nejlepším lakem mezi laky co do času tvrdnutí tak i odolnosti. Díky nejkratšímu času tvrdnutí, jsou nyní majitelé podlah schopni používat své podlahy již 12 hodin po nanesení laku.

 

Bona Traffic HD je nejlepší řešení pro prostory jako jsou letiště, hotely, výstaviště, nádraží, restaurace. Lak Bona Traffic HD zajistí vašim podlahám dlouhotrvající ochranu a zachová jejich přirozenou krásu.

 

 

 

Kompletní sortiment laků Bona Traffic

Bona Traffic HD

Má extrémně rychlou dobu schnutí a po jeho aplikaci může být podlaha použita již po 12 hodinách. Ideální použití laku je v obchodech a veřejných budovách, kde je vyžadována krátká doba schnutí a vysoká odolnost laku. Lak Bona Traffic HD má velmi slabý zápach, během ani po aplikaci nezůstává v místnosti nepříjemný zápach. Zůstává čírý a je maximálně odolný vůči opotřebení, škrábancům a chemikáliím. Je vhodný pro přelakování již lakovaných podlah. Splňuje normu EN 14904:2006 (vhodný pro sportovní podlahy).

Balení: 4,95l                                   technický list                             polomat, mat

Bona Traffic HD Anti Slip

Dvousložkový polyuretanový lak na vodní bázi. Má všechny vlastnosti laku Bona Traffic a navíc byl vyvinut ke splnění nejpřísnějších norem na protikluzné vlastnosti podlah na pracovištích a jiných prostorách se zvýšeným rizikem rozlitých tekutin. Vzhledem k vyššímu koeficientu tření, Bona Traffic HD Anti Slip je ideální volbou k ošetření schodišť, podlah v mateřských školkách, kuchyních a podobných lokací. Je extrémně odolný vůči opotřebení a chemikáliím, vysoce odolný proti oděru a stopám po podrážkách bot a škrábancům. Určen k lakování silně zatěžovaných parketových a dřevěných podlah např. v muzeích, koncertních sálech, nákupních centrech nebo na letištích. Dřevo získá díky velmi matnému povrchu svůj přirozený výraz. Splňuje předpisy normy DIN 51130 R10 – bezpečnost proti sklouznutí, je klasifikovaný EC1R pro velmi nízké emise, schválen DIBt pro lepší kvalitu  ovzduší v interiéru, je bez NMP a NEP. VOC 2010 kompatibilní.

Balení: 4,95 l                                   technický list

Bona Traffic

Dvousložkový polyuretanový lak. Je extrémně odolný vůči opotřebení a chemikáliím. Proto je Bona Traffic vhodný k lakování silně zatěžovaných parketových a dřevěných podlah jako např. v muzeích, koncertních sálech, nákupních centrech nebo na letištích. Dřevo získá díky velmi matnému povrchu svůj přirozený výraz. Má vysoká odolnost proti oděru, stopám po podrážkách bot a škrábancům, výbornou odolnost proti chemikáliím. Je vhodný pro přelakování hotových podlah. Splňuje předpisy normy DIN 18032:2 – bezpečnost proti sklouznutí. Je klasifikovaný EC1R pro velmi nízké emise. Schválen DIBt pro lepší kvalitu vnitřního ovzduší. Je bez NMP a NEP. VOC 2010 kompatibilní

Balení: 4,95 l                                   technický list                                mat, polomat

 

Bona Facebook pro profesionální podlaháře

https://www.facebook.com/bona.podlahar

 

 

GDPR: Informace o zpracování odeslaných údajů naleznte na stránce s GDPR informacemi.