renovace podlaha
renovace podlaha

Program Zlato - Stříbro - Bronz

Bona kompletní údržba podlah

Majitelé komerčních a soukromých objektů po celém světě vždy žádají nejlepší péči v oblasti obnovy podlah, aby vrátili podlahu do své původní krásy. Ať už se jedná o velké letiště nebo soukromý dům, správná odpověď ohledně údržby podlah závisí na stavu povrchu podlahy a jejím typu.

Díky dlouholetým znalostem a zkušenostem v oboru a úzké spolupráce s profesionálně vyškolenými podlaháři, Bona Vám nyní dává jasnou a jednoduchou odpověď: Program Bona Kompletní údržba podlah. Tři typy údržby podlah nabízejí rozmanitou škálumožností podle potřeb zákazníka.

Jasný přehled v nabídce služeb pro zákazníka

                Údržba Bronz

Hloubkové čištění a ochrana proti opotřebení

Efektivní způsob, jak i špatně vypadající podlahy se mohou vrátit zpět k životu a mohou vypadat znovu jako nové, než bude zapotřebí renovace. Za půl dne práce je podlaha znovu připravena na další provozní zátěž. 

Použitím stroje Bona Power Scrubber v kombinaci se speciálním složením čisticího prostředku Bona Deep Clean Solution je dřevěná podlaha vyčištěna do hloubky, takže i silně ulpělá špína, skvrny i šmouhy nemají šanci a jsou odstraněny. Podlaha je připravena pro novou vrstvu leštěnky, oleje nebo Bona Wax Oil Refresher, v závislosti na typu povrchové úpravy.

Údržba Bronz: hotovo za pár hodin práce.

                                                             Leták údržba Bronz ZDE

              Údržba Stříbro

Mezibroušení a nanešení další vrstvy povrchové úpravy

Pokud je ochranný povrch povrchové úpravy dřevěné podlahy narušen fleky nebo viditelnými škrábanci, program Stříbro může účinně obnovit původní krásu dřevěné podlahy. Jde o skvělou alternativu úplné renovace, s menšími náklady.

Vysoce výkonná brusiva Bona Diamond Abrasives odstraní škrábance a běžná opotřebení a připraví tak povrch k přelakování. Dokonale vybroušený hladký povrch se pak může přelakovat pomocí Bona Traffic HD. Podlaha má novou vrstvu trvalé ochrany proti opotřebení s perfektní přilnavostí laku. 

Údržba Stříbro: hotovo přes noc.

                                                                Leták údržba Stříbro ZDE

               Údržba Zlato

Celková renovace a nový povrch

Pokud je podlaha značně poškozená nebo zažloutlá, vykazuje hluboké rýhy a zcela nepěkný vzhled, pak je doporučován program Zlato. Program Zlato nejen že představuje kompletní renovaci podlahy a obnovení celkové krásy vzhledu a ochrany povrchu podlahy, ale také otevírá nekonečnou řadu možností celkového vzhledu podlahy. 

Kompletní renovace zahrnuje broušení až na holé dřevo pomocí našeho komplexního sortimentu brusek a vysoce výkonných brusiv. Pomocí systému Bona Dust Care System (DCS), výkonného systému bezprašného broušení dřevěných podlah, kde neuniká žádný prach do ovzduší, je zaručeno zdraví a bezpečnost jak pro podlaháře, tak pro majitele podlah.

Přebroušená podlaha je kompletně připravena pro novou aplikaci Bona povrchové úpravy. Je to jako byste dostali novou podlahu s nekonečnými možnostmi barevného provedení povrchové úpravy!

Údržba Zlato: hotovo za 2 - 4 dny

                                                                  Leták údržba Zlato ZDE

Brožura Bona Kompletní údržba podlah ZDE

 

 

GDPR: Informace o zpracování odeslaných údajů naleznte na stránce s GDPR informacemi.