renovace podlaha
renovace podlaha

Bezkonkurenční kvalita brusiv Bona

Bezkonkurenční výkon broušení dřevěných podlah

Díky dlouholetým zkušenostem v oboru uvádíme na trh unikátní sortiment brusiv Bona Abrasives, která jsou vyvinutá na základě speciálních požadavků pro broušení dřevěných podlah a nabízí tak větší trvanlivost, rychlost a lepší výsledky. Víme, že dřevěné podlahy vyžadují povrchy se speciálními vlastnostmi. A právě proto pokud jde o broušení dřevěných podlah, musí být použité speciální brusivo, aby bylo dosaženo dokonalého výsledku vybroušení povrchu. Bona za 90 let zkušeností v oboru vyvinula speciální technologii výrobu brusiva s optimální směsí materiálu speciálně vyvinutých pro broušení dřevěných podlah.

Nyní vyzkoušeno, testováno a používáno parketáři a odborníky po celém světě. Brusiva Bona byla nyní ověřena komplexním testováním a ověřili jsme si jejich vynikající vlastnosti. V létě 2014 prověřila firma Bona rozsáhlým a podrobným testem brusiva, test byl proveden ve Stuttgartu (Německo). Brusiva Bona byla porovnána s brusnými výkony běžně používaných produktů konkurenčních značek. Bezkonkurenční výkon brusiv Bona Abrasives byl nyní vědecky ověřen s ohromujícími výsledky. V komplexním testu zirkonového a keramického brusiva byly testovány brusiva, jednotlivě a i v sekvencích, pro vyhodnocení, aby se určil rozdíl ve výkonu mezi příslušnými konkurenčními produkty.
 

Vlastnosti brusiv Bona:
• Odolnost – vydrží déle
• Rychlost - rychlejší broušení
• Výsledky - méně spotřebovaných pásů, hladší povrch

Nejlepší z nejlepších

Bona 8300 - nejvyšší rychlost na prémiovém povrchu

antistatické broušení - směs zirkonu

Prémiová brusiva jsou vyrobená z optimální směsi zirkonu a nabízí kombinaci dokonalé vyváženosti mezi agresivitou broušení a hladkostí broušeného povrchu. Bona Abrasives 8300 mají vysokou trvanlivost a jsou opatřeny antistatickou vrstvou, která brání zanesení a zajišťuje nepřehřívaní materiálu a delší životnost, jakož i lepší odsávání prachu. Vlastnosti zrn jsou takové, že nové ostré body jsou vytvořeny během jeho používání, což zajišťuje stálou agresivitu po celou dobu své životnosti. Naše brusivo dokázalo být v testování rychlejší, s delší životností, a poskytuje hladší, rovnoměrnější povrch než u konkurenčních zirkonových brusiv.

Bona 8700 – odolný a pevný pro rychlejší práci

dlouhá životnost broušení - směs keramických zrn

Nejlepší brusivo z keramických zrn pro snadné odstranění tvrdých laků, zbytků koberců a pro zbroušení vysokých nerovností podlahy. V kombinaci s jemnějšími brusivy Bona 8300 vytváří optimální systém pro rovnoměrné broušení s vynikajícím výsledkem povrchu. Keramické zrno používané v brusivu Bona 8700 je téměř srovnatelné s diamantovou tvrdostí a zajišťuje extrémně dlouhou životnost brusiva se stálou agresivitou. Umožňuje také hrubé broušení, začínající jemnější zrnitostí 50, což znamená přeskočení kroku v procesu broušení, což šetří čas a peníze. Je to jediný systém broušení na trhu, který umožňuje broušení až na holé dřevo pomocí Bona Power Drive.

Bona Diamond - perfektní výkon při broušení

vydrží až 15x déle - nic se nevyrovná diamantu

Díky tvrdosti diamantů používaných při výrobě Bona Diamantových brusiv, nevznikají při broušení škrábance, ani stopy po broušení. Jemné broušení nenabízí pouze hladší povrch, ale také zajišťuje rovnoměrnější barevnost a minimalizuje zdvihnutí vláken dřeva. Výsledkem je kvalitní povrch, který zdůrazňuje barevnost a původní krásu dřeva. Bona brusná diamantová zrna jsou tvrdá, avšak nejsou ostrá. Po jemném broušení je povrch hladký, bez viditelných škrábanců. Unikátní složení také účinně odstraní všechny stopy od škrábanců, vzniklé od předchozího broušení, poskytující mimořádně hladký a rovnoměrně přebroušený povrch.


 

Brožura BRUSIVO ke stažení ZDE

 

GDPR: Informace o zpracování odeslaných údajů naleznte na stránce s GDPR informacemi.