renovace podlaha
renovace podlaha

Bona Quantum

Všestranné lepidlo Bona Quantum

Lepidlo Quantum je založeno na naší revoluční technologii Titanium Technology a vykazuje vysokou počáteční pevnost lepení, která se postupem času zvyšuje. Bona Quantum je prvotně tvrdě-elastické lepidlo, které umožňuje aklimatizaci podlahy a její usazení v průběhu času – postupně ztrácí elasticitu a vytvrdne na silné tvrdé lepidlo. Bona Quantum poskytuje dlouhodobý výkon a stabilní výsledek. Bona Quantum je skvělý všestranný produkt, který přináší fantastický výkon, ať už se jedná o jakoukoliv práci.

quantum


Lepení s Bona Quantum

Bona Quantum je nová generace lepidla Bona R850 s přidanou silou. Díky své všestrannosti je nejlepší volbou pro širokou škálu materiálů, takže stačí skladovat méně produktů. Vykazuje extrémně vysokou počáteční pevnost lepení, která drží prvky – zejména širší prkna – na svém místě bez rizika vzniku dutých míst. Zrychlené vytvrzování zabraňuje negativním dopadům na vnitřní strukturu lepidla, které mohou způsobovat přísady v betonových směsích nebo jiné reakce s podkladem.

quantum práce

Inovace Quantum

Lepidlo Bona Quantum funguje na základě vysoce uznávané technologie čtyřnásobného zesíťování titanu. Má přirozené zbarvení, takže takřka není patrné, pokud se během pokládání nechtěně protlačí spojem.

1/ Vývoj pevnosti
Technologie Titanium dodává produktu Bona Quantum nesmírnou pevnost ve smyku. Díky pevnosti, kterou jsme vyvinuli v průběhu času, umožňuje lepidlo snadnou a hladkou aplikaci a dosažení extrémně dobře slepené dřevěné podlahy. Vzhledem ke schopnosti absorbovat pohyb vůči podkladu při proměnlivém působení sil je velmi vhodný pro dnešní potřeby.

2/ Bariéra proti vlhkosti
Lepidlo Bona Quantum šetří čas, protože působí jako bariéra proti vlhkosti, když podklad není dostatečně suchý. Řešení 2 v 1 zajišťuje úspěšnou pokládku podlahy při mnoha různých podmínkách podkladu. Vytváří betonovou desku, která zajišťuje ochranu proti vlhkosti až do 95% rel. vlhkosti (85% rel. vlhkosti u vyhřívaných podlah). Při nanášení pomocí špachtle Bona Trowel Plus se zkrátí prostoje a můžete dosáhnout až 30% úspory nákladů.

3/ Široké využití
Lze použít na různé typy dřevěných podlah. Lepidlo Quantum udržuje rok za rokem optimální rovnováhu mezi pevností a elasticitou a zajišťuje, že si podlaha uchová výjimečnou kvalitu po celou dobu své životnosti. Navíc ho lze použít i pro venkovní terasy a kovové povrchy. Tento všestranný produkt odvede skvělou službu u 90 % účelů, ke kterým byste mohli lepidlo potřebovat!

quantum    

Lepidlo Bona Quantum oceněno jako PRODUKT ROKU (r. 2020).

quantum produkt roku

Brožura ke stažení pro více informací ZDE

 

GDPR: Informace o zpracování odeslaných údajů naleznte na stránce s GDPR informacemi.