renovace podlaha
renovace podlaha

Podlahový design Bona Inspiration

Inspirujte se novými koncepcemi trendů v oblasti podlahových krytin

Oblasti interiérového designu a dekorace domácností jsou dlouhodobě ovlivňovány a inspirovány aktuálními trendy, ale renovace samotných podlah je stále o krok vzad. Ve spolupráci s paní Cay Bondovou, která má více než 30 let zkušeností s trendy v módním průmyslu, designu a interiérech jsme vytvořili zcela novou koncepci - pro inspiraci a vytváření aktuálních trendových stylů a podlahových efektů.

„Myslím si, že hodnota podlahy se obecně podceňuje. Ačkoli tvoří velkou součást našeho prostředí v interiérech, je podlahám věnována jen velmi malá pozornost. Pokud podlahu zrenovujeme, daná místnost i celá domácnost se může velmi výrazně změnit. Volba podlahové krytiny může vyjadřovat individuální osobnost, i kulturu. Na základě různorodých inspirativních stylů chceme představit možnosti a kreativní řešení vhodná pro předmětné okolní prostředí. V dnešní době lidé nechávají promlouvat svou vlastní osobnost do utváření svých domácností a stylů interiéru. Domácnost odráží vaši osobní identitu více, než cokoli jiného. Podlaha má v tomto smyslu až neuvěřitelně důležitou úlohu“, tvrdí Cay Bondová.

Společnost Bona je již dlouhou dobu přední společností, která dodává řešení pro pokládku, renovaci a údržbu podlah. Tyto zkušenosti jsou na základě znalostí nyní rozšířeny o poskytnutí inspirace a orientace v trendech v oblasti podlahových krytin, které přispívají k vytvoření správného prostředí v domácnostech.

Vyvinuli jsme koncepci, která má schopnost vytvořit přesně ten správný styl a efekt na dřevěné podlaze, s využitím našich produktů a technických postupů. Zvolením správné povrchové úpravy můžete ponechat svou původní podlahovou krytinu a současně vytvořit zcela nový vizuální pohled, aniž by bylo třeba instalovat novou podlahu. Pomocí širokého portfolia produktů Bona můžete se stávající podlahou jen během několika hodin udělat zázraky.

Součástí koncepce Bona Inspiration je inspirující paleta možností, která se skládá s různorodých stylů interiérového designu. Zde hrají dřevěné podlahy velmi důležitou úlohu, přičemž metody broušení a kartáčování, jakožto i sortiment laků, olejů a barevných tónů společnosti Bona, které mohou dřevěným podlahám vdechnout zcela nový život. Budoucí trendy prezentované společností Bona v její jedinečné koncepci zahrnují - od tmavých, rustikálních podlah, až po podlahy se světlým, lakovaným povrchem. Dávat starým dřevěným podlahám nový styl neodpovídá pouze principu trvalé udržitelnosti vývoje, ale jde o i životní kouzlo a představuje trend budoucnosti.

 

Klikněte na obrázek a dozvíte se více informací o jednotlivém stylu.

   

 

 

GDPR: Informace o zpracování odeslaných údajů naleznte na stránce s GDPR informacemi.