renovace podlaha
renovace podlaha

Představujeme Bona Mega ONE

Představujeme novinku – Bona Mega ONE. Nový 1-složkový lak, který přináší výhody, jako je jednoduchá, pohodlná aplikace a méně odpadu. Jedná se o základní a vrchní lak – 2v1. Lak Bona Mega ONE je vskutku jedinečný: díky vynikající odolnosti, snadnému nanášení a rychlému průběžnému vytvrzení umožňuje dodavateli dosáhnout optimální odolnosti a provedení za kratší dobu, čímž zvyšuje jednotkovou hodnotu práce.

Nejnovější profesionální lak na vodní bázi Bona Mega ONE je vhodný pro domácí i komerční prostory, jako jsou domy, kanceláře a hotely. Splňuje současné i budoucí požadavky na rostoucím trhu s podlahovými krytinami, a proto je ideální pro dodavatele služeb a firem zajišťujících údržbu, kteří hledají vynikající ochranu povrchu dřevěných podlah. Bezpečný a udržitelný lak Bona Mega ONE je díky svému nežloutnoucímu složení ideální pro světlé dřevo nebo designové podlahy. Protože je 1-složkový, není zapotřebí jej míchat s tužidlem, čímž vzniká méně odpadu. Také musíme vyzdvihnout možnost rychlejšího středního obroušení, které zajišťuje lepší přilnavost a žádné zanášení brusiva, stejně jako skvělou odolnost. Díky rychlému průběžnému vytvrzení lze provést mezibroušení již po 1 hodině, a urychlit tak zpracování zakázky. Pro majitele podlah to znamená kratší prostoje a pro dodavatele vyšší výkonnost a více zakázek.

 

Na základě DNA světově nejprodávanějších povrchových úprav, Bona Mega ONE nabízí fantastické výhody pro profesionály a majitele dřevěných podlah, kteří potřebují všestranné řešení. Bona Mega ONE je opravdu nejlepším partnerem podlaháře. Díky vynikající plnivosti a aplikačním vlastnostem zajišťuje pohodlnou aplikaci a vynikající odolnost jako hladký, trvanlivý, prémiový, kvalitní lak.

 

Brožura Bona Mega ONE ZDE >>

Video Bona Mega ONE ZDE >>

Produkt Bona Mega ONE ZDE >>

 

GDPR: Informace o zpracování odeslaných údajů naleznte na stránce s GDPR informacemi.