renovace podlaha
renovace podlaha

Společnost PÚVAP s.r.o. slaví 20 let svého působení na trhu

PÚVAP, Praha 3

V lednu 2011 oslavila společnost PÚVAP 20 let od svého založení. Firma, která byla založena v roce 1991 v Praze nabídne svým odběratelům při této příležitosti řadu nových produktů a zajímavých slev. Tato společnost je dnes jedním z největších odběratelů firmy Bona v Praze. Bona dodává firmě PÚVAP kompletní sortiment svých výrobků počínaje bruskami na parkety a konče laky a produkty, určených k ochraně a údržbě dřevěných podlah.

Společnost PÚVAP si zvolila za svůj obor podnikání netradiční, ale zato jasný cíl - půjčování profesionálních strojů a nářadí – tzv. „obyčejným lidem“. Jestliže chcete něco opravit  nebo zrekonstruovat, dříve nebo později zjistíte, že pouhá vůle a Vaše ruce Vám ke zdárnému dokončení díla nestačí. Profesionál, který používá své nářadí za účelem svého podnikání Vám nepomůže –nepůjčí Vám jej,  protože nebude riskovat poškození svého „vercajku“, který potřebuje  pro svou obživu. Proto firma PÚVAP nakoupila vysoce kvalitní  stroje a nářadí  od renomovaných značek jako např.  Hilti, Festo a Bosch  a nabídla je uživatelům  k pronájmu. Zároveň zřídila i bohatě vybavené servisní středisko. Musíme našim zákazníkům usnadnit práci a nemůžeme si dovolit takový přepych, abychom kupovali levné stroje, bylo hlavní myšlenkou firmy. Vzhledem k tomu, že bytový fond v České Republice nebyl prakticky po 50 předchozích let udržován, neměla firma o zákazníky nouzi. Jelikož firma sídlí v Praze na rušné Vinohradské třídě, bylo nasnadě, že se začnou ozývat také zájemci o renovaci parket . Vždyť na Vinohradech nebo blízkém Žižkově a Vršovicích prakticky neexistuje žádný byt bez klasických, dřevěných, podlah.  I v tomto případě firma PÚVAP vsadila na kvalitu a navázala spolupráci s firmou, která má s ochranou a údržbou dřevěných povrchů ty nejlepší zkušenosti – s firmou BONA ze Švédska. „Musím podotknout, že jsem zpočátku tuto firmu téměř neznal“ říká majitel firmy p. Ing.Pavel  Urban. „ Pro mě byl vodítkem snad jen fakt, že firma pochází  ze Švédska, ze  země,  kde na jednoho obyvatele připadají statisíce stromů, tak  pravděpodobně bude mít s dřevěnými podlahami praktické zkušenosti.  „Můj předpoklad se naplnil naprosto beze zbytku“ dodává p. Urban. „ V prvních letech, kdy jsme si nemohli dovolit nakoupit dostatečný počet strojů na broušení podlah  abychom uspokojili poptávku, tak mi firma BONA vyšla vstříc, byť  třeba jen oddálením doby splatnost faktur. I to je pomoc, která se nezapomíná. Snad připadám někomu konzervativní , ale plně si uvědomuji , kdo mi  částečně pomohl k dnešnímu obchodnímu úspěchu. Kvalitu a čestné jednáni nevyměním za laciné sliby  tzv. „levných a zaručených“  produktů  různých „věhlasných“ firem. S firmou BONA budu vždy spolupracovat rád. Myslím si ale, že i  firmě BONA jsme její pomoc oplatili. Jelikož disponujeme širokým servisním zázemím a servisujeme takřka všechny brusné stroje na trhu v ČR,  tak jsme nabidli firmě BONA i tuto službu  a  dnes poskytujeme záruční a pozáruční servis pro všechny jejich brusné stroje  v ČR. Možná i proto se na nás obrací i mnoho zákazníků z řad profesionálů.“

„Reklamace s produkty BONA? Nezlobte se, ale to slovo v souvislosti s výrobky fy. BONA vůbec neznáme“ říkají zaměstnanci firmy PÚVAP.“ Zúčastňujeme se pravidelně seminářů a  školení, své poznatky předáváme koncovým uživatelům,  a tak se v případě ojedinělého neúspěchu  jedná buď o neznalost zboží jako takového, nebo snahou nahradit část pracovního postupu jinými, méně kvalitními  výrobky, než produkty zn. BONA. Ale i v těchto ojedinělých případech nám technické oddělení firmy  BONA dokáže vždy poskytnout cenné rady. Vždyť  má také zastoupení po celém světě a díky tomu hodně zkušeností…“
         
„Broušením podlah ale nic nekončí“, dodává za f. PÚVAP s.r.o. její vedoucí p. M. Matějka. „Právě pro široký sortiment údržbových prostředků, pro jejich univerzálnost a jednoduchost jejich použití máme klientelu v řadách těch zákazníků, kteří mají po broušení a  rekonstrukci dřevěných podlah  tzv.“hotovo“.
Tím, že společnost BONA je  vstřícná k odběratelům, její portfolio obsahuje vše, co souvisí s dřevěnými  podlahami od brusek, UV laků a nátěrů až prostředky na údržbu podlah je spolupráce snadná. A tak je to dobře.

 

PÚVAP s.r.o.                                       
Vinohradská 172          
130 00, Praha 3         
Tel.: 800 555 400

www.puvap.cz
Info@puvap.cz

 

GDPR: Informace o zpracování odeslaných údajů naleznte na stránce s GDPR informacemi.